Wie zijn wij

conwenna-banner wie-zijn-wij

Het bedrijf Conwenna en haar medewerkers is inmiddels 20 jaar actief met honden, waarvan de laatste 15 jaar in de huidige vorm. In deze jaren is er een bijzondere interesse voor het sociale gedrag en karakter bij honden ontstaan. Dit is voortgevloeid vanuit de passie baas en hond dichter bij elkaar te brengen, zodat meer begrip ontstaat en misverstanden hiermee te kunnen voorkomen. Dit is tevens de oorzaak dat Conwenna een bedrijf is geworden waar zakelijk en privé aardig dicht bij elkaar liggen en soms zelfs door elkaar lopen omdat naar onze mening een hond een emotie met zich meebrengt zowel bij eigenaar, wij als “hondenoppassers” dan wel bij het dier zelf en dus niet gezien kan worden als een zakelijk object. 
 Vanuit deze visie werd onze missie geboren en zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren in sociaal hondengedrag. Na vele jaren ervaring blijkt dat heel veel honden toch nog stuiten op het “onbegrepen zijn door hun eigenaren”  Dit leidt weer tot, voor de mens, onwenselijke gedragingen,  waarvan de eigenaren denken dat dit bij de persoonlijkheid van hun hond behoort.
Uit eigen ervaring maar ook verhalen van diverse hondeneigenaren kan geconcludeerd worden dat de eigenaren met dergelijke “ongewenste”gedragingen van hun hond vaak onnodig lang door tobben. Terwijl dit (sociaal) gedrag vaak in de praktijk, op een eenvoudige wijze, met begrijpbare uitleg én de juiste begeleiding, weer in goede banen te leiden is.
 Iedere zaterdag zijn er Gehoorzaamheids-en puppytrainingen bij Aalbers Dier en Tuin in Zetten waarvoor u zich kan inschrijven of zo kan instromen.
Kijk onder het kopje “ons aanbod” om te zien wat wij u en uw hond allemaal kunnen bieden.