HONDENDAGOPVANG

 

Bordercollie Kennel

Vakantie HondenDagopvang

DSCF1677kopie

HondenDagopvang Conwenna is een kleinschalige en non-klassieke HondenDagopvang. Wij houden van een persoonlijke benadering bij zowel de hond als zijn eigenaar.
Diverse mogelijkheden zijn er om uw hond bij Conwenna te laten verblijven. Naast de HondenHuiskamer zijn er tevens ruime kennels en groepsverblijven aanwezig.  

De HondenHuiskamer is de formule waarmee Conwenna bekend is geworden.
In deze HondenHuiskamer kunnen de honden verblijven in benches, op de hondenbank, manden of kussens. Aan deze plek worden wel bepaalde voorwaarden aan de hond gesteld. 

Dagopvang tijdens Hoogseizoen en andere vakantiemomenten is mogelijk.  De beschikbare plekken tijdens de vakantie zijn primaire bestemd voor de vaste klanten van de HondenDagopvang van Conwenna. Mochten er plekken ter beschikking zijn, kunnen deze worden opgevuld door externe klanten.

Fysieke conditie Afhankelijk van de fysieke conditie en leeftijd lopen de gasthonden tussen de 6-8 uur per dag,  in etappes,  buiten. Bij slechte weersomstandigheden zal het programma worden aangepast. Daarnaast is er een keuze uit activiteiten die u voor uw hond tijdens de vakantie kan plannen.  Voor meer informatie kunt u ons altijd mailen.

Speciale aandacht voor speciale behoeften
Dit geldt uitsluitend voor Blindegeleiden honden in actieve dienst, honden met lichamelijke gebreken/handicap, revaliderende honden.  Valt uw hond binnen deze categorie, bent u bij Conwenna van harte welkom! Ook met deze bijzondere honden hebben wij rekening gehouden!


Mail naar loes@conwenna  voor meer informatie, De Algemene Voorwaarden, mogelijkheden en de tarievenlijst.

DSCF1701kopieDSCF1694kopie