17 juni 2019 is Conwenna definitief gesloten. Vrijdag 14 juni 2019 is de laatste mogelijkheid voor dagopvang en pension

Gehoorzaamheidstrainingen

20141101 104536kopie Professionele training voor alle honden met de leeftijd van tenminste 1 jaar oud.  Vanaf deze leeftijd heeft uw hond geen puplicentie meer en zal door zijn soortgenoten voor “vol”worden aangezien, maar die nog wel veel (sociaal) moet leren.  In deze cursus krijgt u zowel theorie als een praktijk gedeelte. De reguliere commando’s komen uiteraard ook aanbod, maar ook de interacties die uw hond heeft met anderen en hoe de taal van uw hond te leren lezen en te begrijpen.  Er zijn diverse thema’s waarvoor u zich kan inschrijven. Maar u dient tenminste de basiscursus met goed gevolg te hebben afgerond. Voor meer informatie en tarieven vindt u onder het kopje "Ons aanbod"

Basiscursus Is de cursus die iedereen eerst gevolgd moet hebben wil je kunnen deelnemen aan de volgende cursussen. In de deze Basiscursus leren de pups de basis commando's en de baas leert kijken naar zijn hond/pup te kijken en gedragingen herkennen. Afhankelijk wat  ter tafel komt en de vraag, zal op gedragsherkenning dieper worden in gegaan. Opbouw van deze cursus is altijd eerst een gedeelte theorie en praktijk

Puppycursus Op deze professionele puppytraining zijn alle pups welkom met de minimale leeftijd van 10 tot 12 weken. Vanaf 8 weken kan ook, maar wij vinden dit persoonlijk wat aan de vroege kant en adviseren wij om in de eerste maand dat u uw pup in huis heeft, aan de vertrouwensband te werken. En dan v.a. 12 weken een puppycursus te gaan volgen. Het is een misvatting dat u zoveel mogelijk met uw pup moet gaan doen in de eerste weken. Dit met name omdat de pup u nog niet kent en vertrouwt en wel heel veel prikkels moet verwerken. Hoe eng is dat!  Net zoals bij pasgeboren mensen babies wordt de Gouden Regel: Rust Reinheid en Regelmaat toegepast. Dit laatste geldt zeker ook voor uw nieuw aangeschafte pup.  Wetende dat uw pup neurologisch gezien nog niet klaar is en niet te veel prikkels in 1 x kan verwerken en hier begeleiding bij nodig heeft. In deze Puppycursus leert u alles hierover  maar zeker ook  over de verwerking van prikkels en hoe u uw pup hierbij kunt ondersteunen. Uiteraard ook de commando’s die de pup bij u gaat leren.  Wees gerust dat uw pup niets te kort komt in zijn (sociale) opvoeding, want het sociaal leren gaat het hele leven door!  Voor meer informatie kunt u smsen/whatsapp/bellen: 0651080970 of mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Huisbezoek Iedereen die meedoet aan de Basiscursus en Puppycursus, heeft vrijblijvend recht op 1 huisbezoek.  Een extra service welke de mogelijkheid biedt (ongewenste) gedragingen van een hond nader te bekijken en hier passende adviezen op te geven. Bent u geen cursist, kunt u ook altijd een huisbezoek aanvragen. 'Hier zijn wel kosten aanverbonden.

Lokatie Gehoorzaamheidstrainingen:

 Aalbers Dier & Tuin
Hoofdstraat 5 te Zetten
Aanvangstijd zaterdag: 09.30-10.30 uur en maandagavond van 18.30-19.30 uur.

 

 20141101 104713