Teambuilding,workshop, entertainment

kopie2Teambuilding Schapendrijven met Bordercollies   “Een unieke ervaring die u moet beleven!"
(ism SheepdogEvents)

Teambuilding

Onze lokatie is Alverna, gemeente Wychen. Wij zijn dan te gast bij Buiten Overleg. (www.buitenoverleg.nl)

  U zult ervaren hoe rustgevend, maar vooral ook hoe leuk en bijzonder het is om met dieren in contact te staan en vrij in de natuur te werken.   
Deze Teambuilding bestaat uit diverse onderdelen waarbij de bijzondere interactie tussen mens en dier centraal zal staan.

In plaats van op kantoor kunt u deze methodiek in de buitenlucht ervaren. Tevens is deze vorm van Teambuilding een geweldige metafoor om communicatie en leidinggeven in een totaal andere maar op een zeer ludieke wijze te onderzoeken. De diepgang van deze Teambuilding wordt uiteraard in overleg met u bepaald.

Meer informatie? Laat ons graag weten hoe groot uw groep is en welke doelstellingen u met deze Teambuilding beoogd.

Teambuilding particulieren:

Wij hanteren ander tarieven voor particulieren. De lokatie zal dan niet Wychen zijn maar Andelst of Dodewaard. Deze 2 lokaties zijn weilanden waar het evenement plaats vindt.  Meer informatie? Bel of email ons.
Regelmatig zijn er aanbiedingen voor particulieren op Facebook te vinden! Voor aanbiedingen houdt u dan de Facebookpagina Sheepdogevents in de gaten! Of email loes@conwenna voor de voorwaarden. Indien u een andere lokatie beoogd, zal de huur voor deze lokatie worden doorberekend. Vraag naar onze tarieven en voorwaarden!

 

kopie 3

 

SheepdogEvents

“Een originele invulling voor een geslaagde teambuilding activiteit!”
Om het maximale uit uw team te halen is het een “must”een keer in de “Dierenspiegel” te hebben gekeken!

Sheepdog Events biedt op originele wijze de meest inspirerende, leuke en effectieve teambuilding activiteiten. Een prachtige samenwerking met Bordercollie(s) en schapen geven een geheel andere kijk op effectieve communicatie. Door de ondersteuning van de professionele Sheepdog Events coaches zal de teambuilding worden afgestemd op de door u vooraf gewenste doelen zoals focus op leiderschap, teamrollen en het benutten van de kernkwaliteiten van de teamleden.

“Ga actief aan de slag en verwonder je over de bijzondere sterke communicatie tussen Bordercollies en schapen in de vrije natuur!Een unieke ervaring die je nooit meer vergeet!”

Mogelijkheden
Wij maken graag een afspraak om uw Teambuilding Event op maat te bespreken. Ook arrangementen met lunch en dinerbuffet  zijn mogelijk.

Locatie

U komt met uw groep naar de afgesproken locatie waar wij u ontvangen. Dit kan op één van onze locaties maar wij komen ook naar u toe als u een geschikte locatie heeft.

Kennismaking
Op het veld laten wij u kennismaken met de schapen en de Bordercollie(s). Met deze dieren gaat u in groepsverband aan de slag waarin de interactie tussen mens en dier centraal staat. 

Teambuilding opdrachten

De Teambuilding bestaat uit verschillende sessies waarin opdrachten worden vervuld.  Tijdens deze opdrachten zult u ervaren, dat de dieren u “spiegelen” in wat u met uw gedrag bij hen teweeg brengt. Een dier vertoont geen gewenst gedrag: het geeft u een zuivere en eerlijke kijk op uw eigen handelen. 


Professionele coaches

Tijdens deze Teambuilding zullen de ervaren mensen van SheepdogEvents u steeds ondersteunen. Gedurende en na de Teambuilding zal er geëvalueerd worden wat er is gebeurd.  De mate van diepgang van deze evaluaties zullen wij  vooraf met u bepalen.


Wat levert het op?

Naast een geslaagde dag vol inspirerende momenten haalt u als organisatie en als team een hoop informatie uit deze Teambuilding. Deze informatie voorziet u van een aantal waardevolle aanknopingspunten om met uw team mee aan de slag te gaan. Wilt u een langer traject bij ons volgen, dan staan onze coach voor u klaar.


Individuele management sessies

Ook voor (beginnende ) coaches, managers en andere leidinggevenden die teams aansturen is dit een uitermate geschikte tool. Niet alleen aan het begin van een traject, maar ook op andere momenten. Dit kan in individuele sessies of in groepsvorm.

“Sheepdog Teambuilding, Het spiegelen met Bordercollies en schapen in de vrije natuur!  Een unieke methodiek!”

Wilt u meer weten? Neem gerust eens contact op. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden!

Postadres                                                                           

Tielsestraat 235

6673 AD Andelst

M. 06 51 08 09 70

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                                    “Zie u zelf in de Dierenspiegel…….!”