Speciale workshops

Sal en schapen1Workshop "Dierect" 

De methodiek is "Het spiegelen met Bordercollies"

Dit is bestemd voor een ieder die behoefte heeft aan meer inzicht in zichzelf, zijn vastgelopen in hun gevoelswereld of verdere ontwikkelingen of om weer extra stappen binnen zijn of haar eigen proces te kunnen maken. Deze  workshop is m.n. opgezet om zoveel mogelijk obstakels in uw proces zichtbaar te krijgen en deze “handen en voeten” te geven, zodat u weer verder kan met uw proces

“Terug naar de basis” De basis is waaruit je kunt en mag gaan voelen en mag leren open te staan voor je omgeving. U zult tijdens deze workshop ervaren welke invloed dit heeft op de dieren. Dieren, in dit geval Bordercollies en schapen, zijn eerlijk, oprecht en hebben geen verborgen agenda. Daarnaast is de Bordercollie een zeer intelligent en gevoelig hondenras en bij uitstek geschikt voor dergelijke Workshops.

Zowel de Bordercollie als wel de schapen zullen u  “dierect” beantwoorden vanuit hun gedrag en intuïtie. "Spiegelen" wordt dit ook wel genoemd. Het geeft heldere inzichten hoe u in het leven staat en omgaat met  problemen in privé en zakelijke sfeer. De diepgang van deze workshop wordt uiteraard in overleg met u bepaald.

Meer informatie? Laat u graag welke persoonlijke doelstellingen u beoogd?

nieuwe foto voor het schapendrijven kopie foto workshop dierect kopie

 


**Vraag naar de voorwaarden